Fundament

Fundament-arbejde på Fyn

Et sikkert og godt fundament er noget af det allervigtigste, når der skal bygges. Har du et godt fundament, får din ejendom et godt og stabilt underlag i mange år frem. Skippers Graveservice har støbt mere end 250 fundamenter, så du er sikker på, at få erfaring og ekspertise.

Det er ærgerligt at bygge nyt og indenfor få år opleve sætningsskader, fordi fundamentet ikke er korrekt støbt.

Fundamentet skal støbes, og vi har naturligvis styr på afretning, isolering og armeringsnet, ligesom vi også kan hjælpe med jordvarme og gulvvarme, hvis det er på jeres ønskeseddel.

Der findes flere forskellige jordbundstyper i Danmark. Nogle er blødere, andre er mere stabile. Derfor er det vigtigt, at du undersøger din jordbundstype, da det er det, støbningen af fundamentet tager udgangspunkt i.  Det kan vi naturligvis hjælpe dig med at afklare.

Mange års erfaring med fundament-arbejde

Skippers Graveservice har mange års erfaring i arbejdet med at støbe gode og stabile fundamenter i hele Danmark. Og vi vil også gerne hjælpe dig med dit næste projekt. Som autoriseret kloakmester kan vi desuden tilbyde at udføre det tilhørende kloakarbejde.

Vi hjælper eksempelvis med:

  • Fundamenter til nybygninger og ombygninger
  • Fundamentet til en ny tilbygning
  • Kloakarbejde
  • Reparation og renovering af fundamenter
  • Opbrydning og fjernelse af gammelt fundament
  • Udgravning og opfyldning med sand

Referencer fundament-arbejde

Vi støber fundamenter for både private kunder og for en række typehus-firmaer, der har brug for den rigtige ekspertise på netop det område.

 

 

Vil du høre mere om, hvordan vi kan levere solide fundamenter og professionelt entreprenørarbejde, så tag fat i os. Vi kommer selvfølgelig gerne forbi og udarbejder et konkret tilbud.

 

Kontakt Skipper på tlf. 21 45 80 07.

Kontakt os her